12 Οκτωβρίου 2023

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΕΛΜΕΡ

 

ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ηλιακάκη16, Ρέθυμνο, Τ.Κ.74131

ΣΥΝΔΙΚ.ΧΡΟΝΙΑ: 2022-23

e-mail: elmereth@gmail.com

                                         Ρέθυμνο, 11/10/2023

faceboοκ:  https://www.facebook.com/elmereth /

                                         ΕΞΕΡΧ.:114

blog: elme-rethymno.blogspot.com/    

                                          

                                                

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΕΛΜΕΡ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου συγχαίρει τους νεοδιόριστους και αναπληρωτές συναδέλφους για την πρόσληψή τους και καλωσορίζει στο Ρέθυμνο όσους έρχονται από άλλες περιοχές.

Για πολλούς συναδέλφους η άφιξή τους στο Ρέθυμνο συνοδεύτηκε από αγωνία για το αν θα βρουν οικονομικά προσιτή και κατάλληλη στέγη, σε ποιο σχολείο θα τοποθετηθούν, ποια είναι τα δικαιώματά τους, πώς θα μπορέσουν να μεταδώσουν στους μαθητές τους γνώσεις και ευρύτερη μόρφωση, πώς θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ύλης και της τράπεζας θεμάτων κ.ά.

Το σωματείο μας, η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, είναι εδώ για να σταθεί δίπλα στον κάθε συνάδελφο και κάθε συνάδελφος είναι η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ρεθύμνου. Το Στέκι Καθηγητών είναι η έδρα και ο χώρος δημιουργικότητας και συντροφικότητας της ΕΛΜΕΡ.

Για τα μικρά και μεγάλα ερωτήματα που απασχολούν τον καθένα μας, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΡ καλεί τους νεοδιόριστους και τους αναπληρωτές συναδέλφους σε μια πρώτη συνάντηση τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, στις 20.00, στο Στέκι Καθηγητών Ρεθύμνου (Ηλιακάκη 16, στη δυτική πλευρά του Δημοτικού Κήπου), για να γνωριστούμε, να απαντήσουμε σε ερωτήσεις, να κάνουμε προτάσεις και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Σας περιμένουμε!

 

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΡ

Ο Πρόεδρος           Η  Γ. Γραμματέας

                              Χρήστος Σουρουλής                 Δέσποινα Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια: