13 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΧΑΡΤΖΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΧΟΤΖΟΓΛΟΥ

 

ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ηλιακάκη16, Ρέθυμνο, Τ.Κ.74131

 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ: 2023-24

e-mail: elmereth@gmail.com

Ρέθυμνο, 13/10/2024

faceboοκ:  https://www.facebook.com/elmereth /

ΕΞΕΡΧ.: 134

blog:elme-rethymno.blogspot.com/

ΠΡΟΣ:  Σχολικές μονάδες Δ.Ε. Ρεθύμνου

ΟΛΜΕ/ Άλλες ΕΛΜΕ/ΔΔΕ Πειραιά

Εκπαιδευτικά σάιτ

 

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΧΑΡΤΖΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΧΟΤΖΟΓΛΟΥ

 

Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου εκφράζει τη συμπαράστασή της στους διωκόμενους συναδέλφους της ΕΛΜΕ Πειραιά Δημήτρη Χαρτζουλάκη και Χρύσα Χοτζόγλου, οι οποίοι εξέφρασαν δημόσια τη διαφωνία τους με την αξιολόγηση.

 

Η Χ. Χοτζόγλου έχει κληθεί σε ακρόαση από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αττικής με το ερώτημα της δυνητικής αργίας, ενώ για την ίδια υπόθεση έχει παραπεμφθεί και ο Δ. Χαρτζουλάκης, μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά, και εκτιμάται από το Δ.Σ. του ότι αντίστοιχη διαδικασία θα κινηθεί και για εκείνον. Μάλιστα η ΠΔΕ Αττικής κάλεσε σε ακρόαση με το ερώτημα της δυνητικής αργίας και το πρώην μέλος του ίδιου Δ.Σ, τον  Γιώργο Καββαδία. Λεπτομέρεια: Ο συνάδελφος έχει πλέον συνταξιοδοτηθεί!

 

Τα παραπάνω συνιστούν κλιμάκωση και «αναβάθμιση» της βιομηχανίας διώξεων  από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, με τη ΔΔΕ Πειραιά να πρωτοστατεί. Τέτοιες ενέργειες φανερώνουν τόσο το έλλειμμα δημοκρατίας της κυβέρνησης και των πρόθυμων εντολοδόχων της όσο και τον φόβο τους μπροστά στην οργανωμένη και μαχητική συνδικαλιστική δράση.

 

Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου ενώνουμε τη φωνή μας με τους δεκάδες φορείς και σωματεία που συμπαραστέκονται σε κάθε διωκόμενο συνάδελφο και θα είμαστε παρόντες στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις στις 23 Οκτώβρη, ημέρα ακρόασης της Χ. Χοτζόγλου και απεργίας της ΔΟΕ.

 

 

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΡ

Ο Πρόεδρος                                             Η  Γ. Γραμματέας

Χρήστος Σουρουλής                                 Δέσποινα Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια: