26 Αυγούστου 2024

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ Δ.Σ. ΕΛΜΕΡ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

 

ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ηλιακάκη16, Ρέθυμνο, Τ.Κ.74131

ΣΥΝΔΙΚ.ΧΡΟΝΙΑ: 2023-24

e-mail: elmereth@gmail.com

Ρέθυμνο, 12/08/2024

faceboοκ:  https://www.facebook.com/elmereth /

ΕΞΕΡΧ.: 110

blog:elme-rethymno.blogspot.com/

ΠΡΟΣ:  Σχολικές μονάδες Δ.Ε. Ρεθύμνου

Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης

                                                       

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ Δ.Σ. ΕΛΜΕΡ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

 

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς που διορίστηκαν φέτος και καλωσορίζει όσους έρχονται στο Ρέθυμνο.

 

Το σωματείο της ΕΛΜΕΡ θα είναι δίπλα στους νεοδιόριστους συναδέλφους, όπως και σε κάθε συνάδελφο, σε κάθε έκφανση της επαγγελματικής ζωής και της καθημερινότητας· στο εκπαιδευτικό έργο, στην πολιτική της Διοίκησης, στην προσαρμογή στον νέο τόπο κατοικίας, στην παραγωγή ιδεών και πολιτισμού.

 

Καλούμε τους νέους συναδέλφους να εγγραφούν στο σωματείο και να επικοινωνούν ή να ενημερώνονται στα παρακάτω για κάθε πρόβλημα, απορία ή πρόταση που μπορεί να έχουν: blog: elme-rethymno.blogspot.com (εκεί υπάρχουν και στοιχεία επικοινωνίας με τα μέλη του Δ.Σ.), e-mail: elmereth@gmail.com, σελίδα στο F/B: ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, ομάδα στο F/B: ΕΛΜΕ Ρεθυμνου.

 

Επίσης ενημερώνουμε ότι από το 2009 λειτουργεί στην Ηλιακάκη 16, στο κέντρο της πόλης, το Στέκι Καθηγητών (https://steki-rethymno.blogspot.com και στο F/B Στέκι των Καθηγητών), ένας μοναδικός χώρος συνάντησης, ψυχαγωγίας, μαθημάτων, δραστηριοτήτων, ενημερωτικών συναντήσεων, συνελεύσεων κ.ά.

 

Ακόμα, υπάρχει ενεργή λίστα με διαθέσιμες κατοικίες προς ενοικίαση που συγκροτείται μετά από πρόσκληση της ΕΛΜΕΡ σε ιδιοκτήτες ώστε να διευκολυνθεί η εύρεση σπιτιού για τα μέλη του σωματείου μας. Η λίστα κοινοποιείται στους ενδιαφερόμενους κατόπιν σχετικού αιτήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΛΜΕΡ (βλ. παραπάνω).

 

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου θα πραγματοποιήσει συνάντηση ενημέρωσης και γνωριμίας για τους νεοδιόριστους συναδέλφους, όπως και για τους αναπληρωτές, στις αρχές της σχολικής χρονιάς.

 

 

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΡ

Ο Πρόεδρος                                     Η  Γ. Γραμματέας

Χρήστος Σουρουλής                                Δέσποινα Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια: