11 Μαΐου 2024

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 21Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ηλιακάκη16, Ρέθυμνο, Τ.Κ.74131

 ΣΥΝΔΙΚ.ΧΡΟΝΙΑ: 2023-24

e-mail: elmereth@gmail.com

Ρέθυμνο, 11/05/2024

faceboοκ:  https://www.facebook.com/elmereth /

 ΕΞΕΡΧ.: 072

blog:elme-rethymno.blogspot.com/

 ΠΡΟΣ: Σχολικές μονάδες Δ.Ε. Ρεθύμνου

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΓΙΑ ΤΟ 21Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

 

την Τετάρτη 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και την Πέμπτη 23 Μαΐου θα διεξαχθούν οι εκλογές του Σωματείου μας για την ανάδειξη αντιπροσώπων που θα πάρουν μέρος στο 21ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΛΜΕ. (Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των σχετικών διαδικασιών θα ανακοινωθούν σύντομα).

 

Το τακτικό συνέδριο της ΟΛΜΕ διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και είναι  κορυφαία στιγμή στη λειτουργία της Ομοσπονδίας μας. Στις εργασίες του Συνεδρίου καταγράφονται τα προβλήματα του κλάδου και αποφασίζονται πολιτικές που καλείται να υλοποιήσει το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ. Επομένως η συμμετοχή του κλάδου είναι σημαντική για να καθοριστεί ο προσανατολισμός της Ομοσπονδίας  τα επόμενα χρόνια.

 

Ο αριθμός των αντιπροσώπων κάθε ΕΛΜΕ καθορίζεται από τον αριθμό των συναδέλφων που συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου στο τελευταίο συνέδριο εκπροσωπήθηκε με 3 αντιπροσώπους. Στο προσεχές συνέδριο, με μια μικρή αύξηση συμμετοχής, η ΕΛΜΕ μας μπορεί να εκλέξει έως και 5 αντιπροσώπους, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα, εκτός από τα γενικά προβλήματα του κλάδου, να θέσουν και τα τοπικά ζητήματα με πιο δυνατή  φωνή· κι όχι μόνο στο συνέδριο, αλλά και στις συνελεύσεις προέδρων – καθώς και σε αυτές ο αριθμός των ψήφων της ΕΛΜΕ μας θα καθοριστεί για τα δύο επόμενα χρόνια από τη συμμετοχή μας στις εκλογές της 23 Μάη.

 

Για τους παραπάνω λόγους σας καλούμε όλες και όλους να συμμετέχετε μαζικά στις διαδικασίες του Σωματείου μας.

                                               

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΡ

Ο Πρόεδρος                      Η  Γ. Γραμματέας

Χρήστος Σουρουλής                      Δέσποινα Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια: