23 Νοεμβρίου 2023

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ Δ.Σ. ΚΙ Ε.Σ. ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ηλιακάκη16, Ρέθυμνο, Τ.Κ.74131

ΣΥΝΔΙΚ.ΧΡΟΝΙΑ: 2022-23

e-mail: elmereth@gmail.com

Ρέθυμνο, 22/11/2023

faceboοκ:  https://www.facebook.com/elmereth /

ΕΞΕΡΧ.:140

6blog:elme-rethymno.blogspot.com/

ΠΡΟΣ: Σχολικές μονάδες Δ.Ε. Ρεθύμνου

ΚΟΙΝ: ΟΛΜΕ

 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ Δ.Σ. ΚΙ Ε.Σ. ΕΛΜΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του νέου Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου θα διεξαχθούν την Τετάρτη 29/11/2023 σε δύο εκλογικά τμήματα:

1.      1ο ΓΕΛ Ρεθύμνου (Κλειστό Γυμναστήριο). Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 11.30 και θα ολοκληρωθεί στις 19.00. (Δυνατότητα να εισέρχονται οχήματα στον προαύλιο χώρο θα υπάρχει από τις 14.00 και μετά).

2.      Γυμνάσιο Περάματος. (Αφορά τους συναδέλφους που υπηρετούν με βασική τοποθέτηση στα σχολεία των δήμων Μυλοποτάμου και Ανωγείων). Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 12.30 και θα ολοκληρωθεί στις 15.00.

 

Επιπλέον:

·         Η ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 27/11/2023, ώρα 19.00, στο Στέκι Καθηγητών Ρεθύμνου (Ηλιακάκη 16, δυτική πλευρά του Δημ. Κήπου). Η λήξη της συνέλευσης ορίζεται και ως λήξη της διορίας για κατάθεση υποψηφιοτήτων, οι οποίες θα πρέπει, ως συνδυασμοί ή μεμονωμένα, να σταλούν στο elmereth@gmail.com.

·         Οι μόνιμοι συνάδελφοι που δεν έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους στο σωματείο έχουν τη δυνατότητα στη διάρκεια της ψηφοφορίας είτε εφάπαξ καταβολής, είτε συμπλήρωσης υπεύθυνης δήλωσης παρακράτησης της συνδρομής τους από τη Μισθοδοσία. Για τους αναπληρωτές συναδέλφους υπάρχει δυνατότητα εφάπαξ καταβολής ύψους 10 ευρώ.

·         Οι κάρτες ΟΛΜΕ για το 2024 έχουν παραγγελθεί από το λογιστήριο της ΟΛΜΕ και ευελπιστούμε να τις έχουμε παραλάβει και να διανέμονται στη διάρκεια της ψηφοφορίας. Σε άλλη περίπτωση, θα υπάρξει ανακοίνωση για τον τρόπο διανομής στα ταμειακώς εντάξει μέλη του σωματείου και της ομοσπονδίας.

·         Για την ψηφοφορία είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου αποδεικτικού εγγράφου.

Αναφορικά με τους δικαστικούς αντιπροσώπους και την αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους λόγω του φορολογικού νομοσχεδίου είμαστε σε επαφή με τον δικηγορικό σύλλογο και εάν υπάρξει κάποιο κώλυμα θα ενημερώσουμε εγκαίρως.

 

Συνάδελφοι, η μαζική συμμετοχή στις αρχαιρεσίες δυναμώνει το σωματείο μας, αυξάνει το ειδικό του βάρος σε φορείς, θεσμούς και συλλογικότητες και «μεγαλώνει» τη δημοκρατία.

 

Μη λείψει κανείς.

 

Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΡ

Ο Πρόεδρος                Η  Γ. Γραμματέας

Χρήστος Σουρουλής             Δέσποινα Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια: