01 Φεβρουαρίου 2012

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου: Κινητοποίηση για την υγεία και την ασφάλιση - Τρίωρη Στάση Εργασίας

Την Πέμπτη 2 του Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι γίνεται σύσκεψη στο κτίριο της αντιπεριφέρειας (Νομαρχία) θεσμικών και φορέων του νομού και της Κρήτης, όπου θα παρθούν αποφάσεις για το νοσοκομείο Ρεθύμνου και την Πρωτοβάθμια Υγεία (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.)
Την σύσκεψη προκάλεσε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για το νοσοκομείο, μετά την μεγάλη συγκέντρωση για την υγεία, που έγινε στον κινηματογράφο Αύρα.

Στην σύσκεψη αυτή δεν πηγαίνουμε για να συζητήσουμε την ύπαρξη των προβλημάτων του Νοσοκομείου και του ΕΟΠΥΥ αλλά για να απαιτήσουμε την άμεση επίλυσή τους. Γι’ αυτό, ταυτόχρονα με τη σύσκεψη θα γίνει συγκέντρωση έξω από το κτίριο της αντιπεριφέρειας.
Βλέπουμε την κίνηση αυτή σαν ένα πρώτο βήμα των κινητοποιήσεων που πρέπει να γίνουν για το ζήτημα της υγείας και της ασφάλισής μας.

Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου από τις 11πμ για να διευκολύνει τη συμμετοχή στη συγκέντρωση.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους αλλά και κάθε κάτοικο αυτού του τόπου να δώσει το παρόν την Πέμπτη αλλά και στις επόμενες κινητοποιήσεις που θα γίνουν.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: