05 Φεβρουαρίου 2012

Εβδομάδα δράσεων και κινητοποιήσεων 13-17 Φεβρουαρίου

Όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ, η εβδομάδα 13 – 17 Φεβρουαρίου θα είναι μια εβδομάδα πολύμορφων δράσεων και κινητοποιήσεων ενάντια στο νέο μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση, τις απολύσεις, την «αξιολόγηση» και την κατάργηση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.

Η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για την Τρίτη 14/2 η οποία μπορεί να μεταφερθεί για να συμπέσει με ευρύτερη κινητοποίηση είτε ομοσπονδιών δημόσιων και ιδιωτικού τομέα είτε πανδημοσιοϋπαλλικής ή γενικής απεργίας.

Για τις υπόλοιπες ημέρες έχουν προταθεί διάφορες εναλλακτικές μορφές κινητοποίησης και η Γενική μας Συνέλευση της προηγούμενης εβδομάδας αποφάσισε να συγκροτηθεί μια ανοικτή Επιτροπή Αγώνα για να τις οργανώσει και να τις συντονίσει.

Στα πλαίσια αυτά καλούμε όλους τους συλλόγους στα σχολεία να αφιερώσουν μία ώρα για συνεδρίαση προκειμένου να προγραμματίσουν τις ιδιαίτερες δράσεις που μπορούν να γίνουν στα σχολεία τους ή να προτείνουν δράσεις για το σωματείο μας συνολικά. Η συνεδρίαση αυτή θα πρέπει να προγραμματιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες και να ενημερωθεί το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΡ για το πότε θα γίνει, έτσι ώστε, αν υπάρχει η δυνατότητα, να παρευρεθεί μέλος του Δ.Σ. ή της Επιτροπής Αγώνα για την καλύτερη ενημέρωση και τον μεταξύ μας συντονισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: