Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

Έναρξη Εθελοντικής Ενισχυτικής Διδασκαλίας

Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η Εθελοντική Ενισχυτική Διδασκαλία που οργανώνεται με πρωτοβουλία του Σωματείου μας πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα.

Συγκεκριμένα, θα γίνεται στο χώρο του 3ου Γυμνασίου που μας διατίθεται καθημερινά από τις 2 μέχρι τις 7 μ.μ. και θα αφορά τα μαθήματα: Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και τα Φιλολογικά μαθήματα.

Για να μπορέσουμε να οργανώσουμε τα τμήματα που θα λειτουργήσουν και το ωρολόγιο πρόγραμμα, χρειάζεται να έχουμε μια καταρχήν δήλωση ενδιαφέροντος από τους μαθητές (τάξη και μαθήματα που θέλουν να παρακολουθήσουν) ώστε να έχουμε μια εκτίμηση για το πλήθος των μαθητών ανά τάξη και μάθημα. Γι αυτό παρακαλούμε πολύ τους διευθυντές των Γυμνασίων να ενημερώσουν τους μαθητές και να μας δώσουν αυτά τα στοιχεία το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου.

Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται στους μαθητές όλων των Γυμνασίων του νομού μας.

Σημειώνουμε ότι ορισμένα Γυμνάσια έχουν αναλάβει να οργανώσουν το πρόγραμμα της Εθελοντικής Ενισχυτικής στο χώρο τους για τους μαθητές τους.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι συνάδελφοι (ανεξαρτήτως ειδικοτήτων) –πέρα από αυτούς που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή– επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6978296326 (Καρουζάκης Ευθύμης) και 6947734449 (Σιγαλού Ελένη). Εκτός από διδασκαλία, υπάρχει ανάγκη γραμματειακής υποστήριξης.

Ευχαριστούμε πολύ τους συναδέλφους που συνεισφέρουν με κάθε τρόπο στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας και τους ευχόμαστε καλή δύναμη!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια συνάδελφοι για την πρωτοβουλία .Καλή επιτυχία!
Αγγελική Καψάσκη