08 Ιουνίου 2009

Δικαστική προσφυγή για το επίδομα των 176€

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την ΟΛΜΕ και με τη δικηγόρο Λ. Πλατή, η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση της προσφυγής, σας ενημερώνουμε ότι προκειμένου να ασκήσουμε τις νέες αγωγές για την καταβολή του επιδόματος των 176 ευρώ, είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν τα επισυναπτόμενα έγγραφα από τους συνάδελφους που επιθυμούν να συμπεριληφθούν στην αγωγή.
Η αγωγή θα κατατεθεί στα Διοικητικά Πρωτοδικεία όσον αφορά τους μόνιμους εκπαιδευτικούς ανεξάρτητα εάν είχαν συμπεριληφθεί στις αγωγές που καταθέσαμε το 2006 καθώς και όλους τους συνταξιούχους μέχρι το χρόνο συνταξιοδότησης τους.
Οι αγωγές όσον αφορά τους αναπληρωτές θα κατατεθούν στα αρμόδια πολιτικά Δικαστήρια.
Εκτός από τα παραπάνω έγγραφα, απαραίτητη είναι και η αίτηση που συμπληρώσαμε και καταθέσαμε τον Δεκέμβριο του 2008, την οποία και επισυνάπτουμε.
Ενόψει του κινδύνου παραγραφής των απαιτήσεων μας θα πρέπει να καταθέσουμε άμεσα και χωρίς καθυστέρηση τις νέες αγωγές.
Θα πρέπει λοιπόν να προσκομίσουμε το αργότερο μέχρι τις 19-6-2009 τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Για το σκοπό αυτό θα πρέπει κάθε σύλλογος να ορίσει έναν συνάδελφο ως υπεύθυνο για τη συλλογή των εγγράφων καθώς και του ποσού των 10€ ανά άτομο για την αμοιβή της δικηγόρου. Τα έγγραφα και τα χρήματα θα τα συλλέξει τελικά το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΡ την Παρασκευή 19/6/2009 (στο Στέκι των Καθηγητών από τις 7 έως και τις 10 μ.μ.) έτσι ώστε να δοθούν όλα μαζί στη δικηγόρο.

Από το Δ.Σ.

Επισυνάπτονται:
Εγγραφα 176-Ιούνιος 2009.doc
Αίτηση 176-Δεκέμβρης 2008.doc

Δεν υπάρχουν σχόλια: