20 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 176 ΕΥΡΩ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, με την υπ’ αριθμ. 1132/2008 τελεσίδικη απόφαση του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, με την οποία δικαιώθηκαν 53 ενάγοντες συνάδελφοι/σσες μας για τα αναδρομικά της ειδικής μηνιαίας παροχής των 176 €, ανοίγει ο δρόμος να διεκδικήσουμε την καταβολή των 176 € και για τα έτη 2007 και 2008 και μάλιστα έντοκα με το ισχύον επιτόκιο υπερημερίας.
Για να μην παραγραφούν τα αναδρομικά που δικαιούμαστε, θα πρέπει, όπως και πέρυσι, να υποβάλουμε σχετική αίτηση στο σχολείο από το οποίο μισθοδοτούμαστε ή όπου υπηρετούμε μέχρι 31-12-2008. Έχουμε στείλει σχετικό υπόδειγμα αίτησης στα σχολεία μέσω e-mail.
Ένα φωτοαντίγραφο της πρωτοκολλημένης αίτησης σας θα φροντίσετε να τοποθετηθεί στον Προσωπικό σας Μητρώο και, κατά σχολείο, με ενιαίο διαβιβαστικό, θα τις στείλετε στο Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο οποίο υπάγεστε, ώστε να πρωτοκολληθούν ομαδικά - προς αποφυγή φόρτου εργασίας των διοικητικών υπαλλήλων.
Θερμά σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τους συναδέλφους μας που πιθανόν να απουσιάζουν, καθώς και όσους έχουν αποσπαστεί ή συνταξιοδοτηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: